Pusulan Kärkölä

"Kärkölä kärjessä"

Tervetuloa Pusulan Kärkölän kylän sivuille.

Kylätalon remontti valmistui suunnitellusti 31.12.2020

Vuoden 2020 Kiitostiedote:

Vuosi 2020 alkaa olla lopuillaan. Kärkölän kyläyhteisö ry:n perinteisiä tapahtumia ei ole voitu pitää, mutta Kylätalon remonttia on tehty "pienryhmätalkoina" (1-2 henkilöä). Reilun kahden vuoden remonttiprojekti alkaakin on valmis. Tavoite oli saada se valmiiksi tämän vuoden (2020) loppuun mennessä. Puuvajaa vielä viimeistellään ja Kylätalon pihan ympärys on siivoamatta....

Pari vuotta sitten anoimme ja saimme YkkösAkselilta tukea. Harva kyläläinen uskoi asiaan, mutta sentään muutama ja nämä muutamat ovat olleet tosi ahkeria talkoolaisia!

Kylätoimikunta (=kyläyhteisön hallitus) kiittää lämpimästi niitä muutamia reippaita talkoolaisia, jotka ovat uskoneet remontin valmistumiseen ja uutterasti jaksaneet jatkaa sitä ja saaneet valmista aikaan!

Kärkölän kylätoimikunta haluaa lämpimästi kiittää myös ihan kaikkia jäsenmaksun maksaneita, lahjoituksilla tukeneita...ihan jokaista! Ilman teidän kaikkien tukea tämä remontti ei olisi onnistunut.

Kylätalosta on tullut viihtyisä kokoontumispaikka kokouksille, juhlille ynnä muille tapahtumille.

t. Kärkölän kylätoimikunta.

Kärkölän kylä sijaitsee Lohjan kaupungin aivan pohjoisimmassa kolkassa Uudellamaalla.

Katso kylän nähtävyyksiä tästä.

Kärkölän kylätalo on osoitteessa Kärköläntie 1387, 03850 Pusula.

Pusulan Kärkölän kirkko sijaitsee aivan kylätalon vieressä, tien toisella puolella ja kylätalon parkkipaikka palvelee myös kirkon parkkipaikkana.

Pysyvä asutus näihin korpimaihin tapahtui 1700-luvulla.

Päiväaikaan tunnin välein kulkeva kakkostien linja-autoliikenne takaa hyvät julkiset yhteydet Forssan ja Karkkilan (Porin ja Helsingin) suuntiin.

Varsin vireä kylä on kehittynyt erittäin hyvän yhteishengen ansiosta nykyiseen muotoonsa.

Nämä sivut on tehty tiedottamisen parantamiseksi. Erityisen tärkeää on saada talkoot ja muut vastaavat yhteiset tilaisuudet kaikkien tietoisuuteen.